Δακτύλιος 2022: Δείτε πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας

Την προηγούμενη χρονιά είχε ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου

Must Read

Στην καθημερινότητα δεν επέστρεψαν μόνο οι πολίτες, αλλά και τα δεδομένα που αφορούν στους δρόμους της Αθήνας. Ο Δακτύλιος επιστρέφει με περιορισμούς στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Σημειώνεται ότι την προηγούμενη χρονιά είχε ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου, ενώ το 2019 ήταν σε ισχύ από τις 30 Σεπτεμβρίου. Η εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων (μονά-ζυγά) δεν επηρεάζει τα ηλεκτρικά, τα εκ κατασκευής φυσικού αερίου ή υγραερίου, τα υβριδικά, αλλά και τα κατηγορίας Euro 6 εφόσον αυτά εκπέμπουν κάτω από 120 γρμ. CO2/ χλμ.

Το ωράριο του Δακτυλίου 

Δευτέρα-Πέμπτη: 07:00-20:00
Παρασκευή: 07:00-15:00

Οι δρόμοι κυκλοφορίας του Δακτυλίου

«Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This