Άγριο έγκλημα στην Καβάλα: Εκτέλεσαν 52χρονο με καραμπίνα έξω από τη δουλειά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών ενώ η σύζυγός του έχει κινητικά προβλήματα

Must Read

Καρτέρι θανάτου έστησαν σήμερα τα ξημερώματα σε 52χρονο άνδρα -από την Χρυσούπολη Καβάλας- έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Δολοφονική ενέδρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ακολούθησε το καθημερινό του πρόγραμμα, και όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα πήγε στην εργασία του. Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, δέχτηκε πυροβολισμούς που αποδείχθηκαν μοιραίοι για τη ζωή του. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τα αίτια το φονικού και για τους δράστες. Ο 52χρονος δούλευε σε μαρμαράδικο ως αρχιεργάτης, στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης – Κεραμωτής. Ο δράστης τού έστησε καρτέρι, και γύρω στις 5:30 όταν έφτασε στη δουλειά, πάρκαρε και πήγε να βγει από το αυτοκίνητο, τον εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από τους εργάτες μέσα στο μαρμαράδικο αλλά δεν έδωσαν σημασία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα είχε δύο παιδιά το ένα από τα οποία είναι φοιτητής στην Ιατρική. Μάλιστα, η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος, και έχει ήδη ξεκινήσει ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη ή ενδεχομένως των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This