Οι νέες εκλεγμένες διοικήσεις των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Ποιους επέλεξαν οι δικαστές και οι εισαγγελείς

Must Read

Τις νέες διοικήσεις απέκτησαν τα δικαστήρια και οι εισαγγελικές αρχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μετά από ψηφοφορία των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών εξελέγη ο πρόεδρος Εφετών Δημήτρης Οικονόμου και μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης εξελέγησαν οι εφέτες Παπαδημητροπουλου και Μπετσικωκου.

Προϊσταμένη στην Εισαγγελία Εφετών επανεξελέγη η εισαγγελέας Εφετών Μαρία Γκανέ, με 68 ψήφους έναντι 24 του εισαγγελέα Εφετών Κωνσταντίνου Τζαβέλα.

Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών εξελέγη ο Χριστόφορος Λινός, γιος του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτριου Λινού και μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης εξελέγησαν οι Νικόλαος Nτόβας και Νίκη Ρεβύθη.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών εξελέγη νέος προϊστάμενος ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος με 100 ψήφους έναντι 5 της Αικατερίνης Τσιρώνη.

Ο κ. Ελευθεριανός ήταν μέχρι σήμερα επικεφαλής στην Ποινική Δίωξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι νέες εκλεγμένες διοικήσεις στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, εξελέγη πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου η πρόεδρος Εφετών Σοφία Μαντζακίδου με 55 ψήφους και αναπληρωματική η Αναστασία Κυριαζή με 8 ψήφους.

Μέλη του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου εξελέγησαν οι πρόεδροι Νικόλαος Βώκας και Μαρία Τσιρωνίδου.

Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης εξελέγη ο Πέτρος Αλικάκος και μέλη οι πρωτοδίκες Ιωάννης Αγγελόπουλος και Δέσποινα Σκαρλάτου.

Προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εξελέγη ο εισαγγελέας Δημήτρης Σμυρνής, με 19 ψήφους, έναντι 15 ψήφων της συναδέλφου του Κυριακής Κλιάμπα.

Οι νέες διοικήσεις αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This