Φίνος Φιλμ για Μάρθα Καραγιάννη: «Μια γυναίκα – σταθμός, αντίο γοργόνα μας»

«Κατάφερε να έχει μόνο θαυμαστές, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας, αλλά και της ζωής της...»

Must Read

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα στην πλούσια κινηματογραφική καριέρα της αποχαιρετά η Φίνος Φιλμ την αγαπημένη ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 82 ετών.

Μία από τις τελευταίες εν ζωή εκπροσώπους της «χρυσής εποχής» του ελληνικού Κινηματογράφου από το μεσημέρι της Κυριακής δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, με την εταιρεία που ευτύχισε να την έχει στο «ρόστερ» της για 16 ολόκληρα χρόνια, να λέει το δικό της αντίο, μέσα από ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο Twitter, συνοδευόμενο από την ακόλουθη αφιέρωση: «Η Μάρθα. Το κορίτσι μας. Πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα της Φίνος Φιλμ όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι, 16 ετών, με τον πρώτο της ρόλο στην ταινία “Η Άγνωστος” (1956) δίπλα στη μεγάλη Κυβέλη. Έμεινε πλάι στον Φίνο για δεκαέξι ακόμα χρόνια και γύρισε μαζί του 19 ταινίες, σημαδεύοντας με την αφοπλιστική της παρουσία τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Έβαλε ρυθμό και σκέρτσο στην κωμωδία, εκτίναξε την λάμψη των μιούζικαλ και επιβεβαιώθηκε υποκριτικά μέσα από δύσκολους δραματικούς ρόλους. Ήταν δραστήρια, δυναμική και καπάτσα, γυρίζοντας την πλάτη στο σταριλίκι και τις επιφανειακές σχέσεις. Αυθεντική, πληθωρική και ασύλληπτα γοητευτική, κατάφερε να έχει μόνο θαυμαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας αλλά και της ζωής της. Μοιάζει ακατόρθωτο, αλλά αυτή ήταν η Μάρθα. Μια γυναίκα-σταθμός για εμάς και για τόσους άλλους. Αντίο γοργόνα μας…»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This