Δικάζεται για ψευδή κατάθεση ο γιος της 82χρονης! Τα σενάρια με τα οστά

Οταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, άλλαξε την κατάθεση και είπε ότι είχε δέκα μέρες να δει τη μητέρα του

Must Read

Αναζητούνται απαντήσεις στο θρίλερ στο Δενδροχώρι της Καστοριάς με τον σκελετό που εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι της 82χρονης αγνοουμένης, την ώρα που ο γιος της πήρε αναβολή για να δικαστεί την Τετάρτη σχετικά με τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε αναφορικά με τον χρόνο εξαφάνισής της.

Ο 46χρονος, που ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα του Νίκη Τάμπα, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, πήρε προθεσμία για να βρει δικηγόρο και έως τότε παραμένει κρατούμενος.

Ο Γ.Μ. δήλωσε την περασμένη Παρασκευή την εξαφάνιση της μητέρας του, αλλά την επόμενη μέρα εντοπίστηκαν λίγα μέτρα από το σπίτι τους ένα τμήμα κρανίου και κάποια οστά που έδειχναν θαμμένα για περισσότερο από ένα 24ωρο. Οταν ο 46χρονος ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, άλλαξε την κατάθεση και είπε ότι είχε δέκα μέρες να δει τη μητέρα του. Ετσι συνελήφθη και θα δικαστεί για ψευδή κατάθεση.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα συνεχίζεται για να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά αν πράγματι τα οστά ανήκουν στην ηλικιωμένη και να προσδιοριστεί ο χρόνος θανάτου της. Για την ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, αλλά και το να πέθανε η γυναίκα και κάποιος να την έθαψε.

Φίλη της αγνοουμένης δήλωσε ότι ζήτησε από τον γιο της να επισκεφθεί τη μητέρα του:
«Την Τετάρτη τού είπα ότι θέλω να τη δω και θα φρόντιζα την επόμενη μέρα να πάω στο σπίτι να την επισκεφτώ. Το πρωί της Πέμπτης ο γιος της δήλωσε την εξαφάνισή της. Δεν ξέρω τι έγινε. Η Αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της και θα βρεθεί ο δράστης. Εχουμε τρελαθεί όλοι…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This