Ράκος οι γονείς του 15χρονου Μπάμπη: «Η μοίρα του παιδιού μας ήταν να χαθεί»

«Ήταν ένα ευγενικό παιδί, ένας καλός χαρακτήρας, ένας καλός μαθητής»

Must Read

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αρκαδίας μετά την τραγική είδηση ότι ένα 15χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε από το ποδήλατό του.

Ο 15χρονος Μπάμπης είχε βγει να κάνει βόλτα μαζί με τον ξάδελφο του και έναν φίλο του. Τα παιδιά οδηγούσαν τα ποδήλατά τους στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Νεμέας, όταν ξαφνικά, ενώ είχαν αναπτύξει ταχύτητα, η μπροστινή ρόδα του 15χρονου ακούμπησε τη ρόδα του προπορευόμενου ποδηλάτου, με αποτέλεσμα ο Μπάμπης να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Ήταν στο μπροστινό ποδήλατο δυο παιδάκια και στο πίσω το δικό μου και χτυπήσανε ρόδα με ρόδα. Ο δικός μου ήταν ανεπτυγμένος πολύ, έπεσε και χτύπησε μόνο στο κεφάλι, μπροστά και πίσω», δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού μιλώντας στο Live News.

«Λόγια δεν υπάρχουν, τα λόγια είναι περιττά σε αυτήν την περίπτωση. Με πήρανε τηλέφωνο τα παιδιά που ήτανε μαζί, μου είπανε ότι: ”Το παιδί έχει πέσει κάτω, βγάζει αίμα. Δεν μας μιλάει”. Εγώ ήμουν ήδη στην Τρίπολη γιατί είχα κάποια άλλη δουλειά και έτσι το έμαθα και περίμενα εκεί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Το δικό μου (παιδί) ήταν να μην σωθεί η μοίρα του”, είπε καταρρακωμένη η μητέρα του. «Το παιδί μου ήταν ένα ευγενικό παιδί, ένας καλός χαρακτήρας, ένας καλός μαθητής, δεν είχε προσβάλει κανέναν και το όνειρό του ήταν να γίνει μαθηματικός», πρόσθεσε.

«Ήταν ζημιά ανεπανόρθωτη δηλαδή και το νοσοκομείο εδώ να ήταν μου είπε ο γιατρός, πάλι δεν γλίτωνε το παιδί. Ήταν 1.80, είχε πόδια, είχε χέρια, είχε να χτυπήσει. Χτύπησε επάνω στο κεφάλι», είπε ο πατέρας του νεαρού.

Ο κοινοτάρχης Παναγιώτης Ευσταθίου, ο οποίος διατηρεί βενζινάδικο στην περιοχή, είδε έντρομο ένα παιδί να καλεί σε βοήθεια: «Ήρθε ένα παιδάκι εδώ πέρα με το ποδήλατό του και μου λέει: «Θείε, θείε, έχει χτυπήσει ο Μπάμπης». Τον έβαλα μέσα στο αμάξι μου και αμέσως την ίδια στιγμή πήρα και τον πατέρα τηλέφωνο και κατευθύνθηκα προς το σημείο. Το παιδί όταν βρεθήκαμε εκεί πέρα ήταν αιμόφυρτο στον δρόμο», δήλωσε.

Εγκεφαλικά νεκρός

Το παιδί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Βρέθηκε εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο, αιμάτωμα οίδημα κλπ. Προτού προλάβουμε να κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να γίνει μετά η κρανιοτομή μήπως και αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλος και λειτουργήσει αν και ήταν ήδη αργά, έγινε άλλη ανακοπή. Έγιναν επτά προσπάθειες μετά ανάνηψης, δεν απέδωσαν όμως και ουσιαστικά τελείωσε», δήλωσε ο Παναγιώτης Ζαρμπαλάς, διοικητικός οικονομικός διευθυντής νοσοκομείου Τρίπολης.




Δείτε επίσης:

«Καλό παράδεισο άγγελέ μου» – Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της μάνας στον 15χρονο ποδηλάτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This