Χειροπέδες σε 65χρονο που… κακοποιούσε σεξουαλικά προβατίνες

Must Read

Στη φυλακή θα περάσει τους επόμενους εννέα μήνες της ζωής του ο 65χρονος -σήμερα- κτηνοβάτης που συστηματικά κακοποιούσε σεξουαλικά… προβατίνες, έως ότου οι αστυνομικοί τού έστησαν καρτέρι στο μαντρί που… ξέδινε και τον συνέλαβαν εν δράσει.

Ο διεστραμμένος άνδρας κάθισε στο εδώλιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και κρίθηκε ένοχος για 57 κατηγορίες, που αφορούν κτηνοβασία και παραβάσεις του νόμου που αφορά την προστασία και ευημερία των ζώων.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε τους πρώτους μήνες του 2018, όταν ο ιδιοκτήτης μιας μικρής κτηνοτροφικής μονάδας στη Χοιροκοιτία της επαρχίας Λάρνακας παρατήρησε ότι κάποιες από τις προβατίνες του συμπεριφέρονταν αλλόκοτα. Ετσι, έστησε κάμερες στο μαντρί και ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό σκηνικό.

Το βίντεο έδειχνε τον 61χρονο -τότε- άνδρα από το χωριό Δαλί Λευκωσίας να σέρνεται σαν σκιά δυο τρεις φορές την εβδομάδα μέσα στο μαντρί, αναζητώντας δύο συγκεκριμένες προβατίνες, τις οποίες βίαζε. Το σοκ έγινε ακόμη μεγαλύτερο για τον κτηνοτρόφο, όταν διαπίστωσε ότι ο κτηνοβάτης φορούσε κράνος με φακό για να έχει ελεύθερα τα χέρια του ώστε να… θωπεύει τα ζώα, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε την εμετική σκηνή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χάρη Χατζηγιασεμή, μετά το ντοκουμέντο, το μαντρί τέθηκε υπό παρακολούθηση και όταν ο κτηνοβάτης πήγε να… ξαλαφρώσει, συνελήφθη. Τις αδιανόητες πράξεις του επιβεβαίωσε πραγματογνώμονας κτηνίατρος, που διαπίστωσε ότι είχε κακοποιήσει τουλάχιστον δύο προβατίνες. Ο ίδιος παραδέχτηκε τα πάντα και είχε δικαιολογηθεί τότε ότι το έκανε από… έλλειψη έρωτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This