Σε σοκ η γιαγιά του 25χρονου φονιά στην Καβάλα: «Έχω μεγάλο πόνο»

«Το παιδί δεχόταν απειλές από τον 52χρονο καθημερινά» λέει ο θείος του

Must Read

Τα ντοκουμέντα από τις κάμερες ασφαλείας «έδειξαν» τον δράστη της δολοφονίας του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών στην Καβάλα, ο οποίος βρέθηκε πυροβολημένος από απόσταση εξ επαφής μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρων όπου είχε πάει να εργαστεί, την περασμένη εβδομάδα.

Όπως διαπιστώθηκε από τις Αρχές, ένας 25χρονος πρώην συνάδελφος του φίλος του, ήταν εκείνος ο οποίος τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα, με τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης να παραμένουν «θολά». Ο 25χρονος ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι το θύμα ήταν η αιτία που απολύθηκε από την δουλειά του, ενώ παράλληλα του έκανε συστηματικά bullying, γεγονός που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Ωστόσο, ο πρώην εργοδότης του όπως και οι πρώην συνάδελφοι του διαψεύδουν την απόλυση. Παράλληλα αστυνομικές αναφέρουν ότι ερευνάται ως κίνητρο του εγκλήματος η υποψία του 25χρονου ότι ο 52χρονος διατηρούσε δεσμό με την γυναίκα του.

Από πλευράς της, η οικογένεια του νεαρού φονιά, κάνει λόγο για ένα εργατικό και εξαίρετο παιδί, το οποίο δεχόταν απειλές στον χώρο της εργασίας του.

«Όλα έγιναν ξαφνικά και απότομα. Κανένας μας δεν ήξερε τίποτα. Εγώ όταν είδα που ήρθε η Ασφάλεια το πρωί και πήρε όλη την οικογένεια, άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες. Νόμιζα ότι τους κάλεσαν όλους από το εργοστάσιο» είπε ο θείος του 25χρονου και συμπλήρωσε: «Το παιδί δεχόταν απειλές από τον 52χρονο καθημερινά. Όταν σχολούσε από τη δουλειά ερχόταν και μου τα έλεγε. Το παράπονό του ήταν γιατί δεν έπαιρνε άδεια, τον κρατούσε εκεί για να καθαρίζει τα φρεάτια. Αυτό το παιδί το μεγάλωσα με τα χέρια μου» είπε στην εκπομπή Live News.

Σε κατάσταση σοκ, η γιαγιά του δράστη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο εγγονός της έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα: «Έχω μεγάλο πόνο. Είναι ένα παιδί από τα λίγα, το πιο φιλότιμο από όλα τα εγγόνια μου. Ήταν το πιο καλό παιδί» δήλωσε.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This