Βρέφος ηλικίας τεσσάρων μηνών διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία»! Συνελήφθη ο 20χρονος πατέρας του

Διαπιστώθηκε πως το μωράκι έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα μωράκι που έχει συμπληρώσει μόλις 4 μήνες ζωής, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες το απόγευμα το βρέφος μεταφέρθηκε με σπασμούς στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και έφυγε άμεσα για νοσοκομείο της Αττικής.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς, οι γιατροί που το εξέτασαν, διαπίστωσαν πως το μωράκι έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του. Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, υπήκοος Αλβανίας, ταξίδεψε μαζί με το διασωληνωμένο βρέφος στην Αθήνα, ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This