Τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς γιατί σταμάτησαν να δουν τι έγινε!

Πώς εμπλέκονται τρία οχήματα

Must Read

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ανασύρθηκαν δύο άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

 

Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, και πιο συγκεκριμένα σε ΛΕΑ του αυτοκινητόδρομου. Εμπλοκή στο δυστύχημα είχαν 3 οχήματα. Η αρχή έγινε με ταξί να τυλίγεται στις φλόγες και να μπαίνει δεξιά. Ένα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσε, σταμάτησε για βοήθεια. Το αμέσως επόμενο όμως δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το δυστύχημα.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από λάστιχο στο ταξί και πολύ γρήγορα τύλιξε όλο το όχημα.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου αυτοκινήτου να πέσει πάνω και κυριολεκτικά να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα. Σε σοβαρή κατάσταση, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο δεύτερο ΙΧ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This