Πήραν προθεσμία οι γονείς του βρέφους που κακοποιήθηκε – «Ήταν ατύχημα» λέει η γιαγιά του 

«Η κόρη μου δεν έχει θυμώσει με τον πατέρα, είναι ακόμη πιο δεμένοι και αγαπημένοι» λέει η γιαγιά του μωρού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι γονείς του μόλις 4 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται διασωληνωμένο με βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Ο 20χρονος πατέρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι, ισχυριζόμενος ότι το «ταρακούνησε» για να σταματήσει να κλαίει, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία ενώ και οι δύο γονείς διώκονται με τον νόμο περί όπλων και ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι τους στον Αετό εντοπίστηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες.




Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου οι γονείς μετέφεραν το παιδί με σπασμούς  στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, και στη συνέχεια το μωρό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εκεί, οι γιατροί οι οποίοι το υπέβαλλαν σε εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι το βρέφος έφερε βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το κορμάκι του. Το μωρό έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία.

Την ίδια ώρα, η γιαγιά του βρέφους, υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα και αναφέρει ότι η κόρη της συμπαραστέκεται στον σύντροφό της.

«Το έμαθα το Σάββατο, με ενημέρωσαν για τον τραυματισμό. Η κόρη μου δούλευε, υποθέτω ότι το βρέφος ήταν με τον πατέρα του. Έχω ακούσει πολλά αλλά δεν τα πιστεύω κιόλας. Η κόρη μου είπε ότι ήταν ατύχημα και αυτό πιστεύω και εγώ.

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πιστεύω ότι ήταν ένα μικρό ατύχημα, το οποίο εξελίχθηκε σε μια τραγική κατάσταση. Εύχομαι το μωρό να είναι καλά, να έρθει το συντομότερο στο σπίτι και τα παιδιά μου να είναι καλά και αγαπημένα. Βοηθάω όσο μπορώ τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και περιβάλλουμε ένα μικρό παιδάκι. Βοηθάμε όσο μπορούμε. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν πιστεύω ότι το έκανε από πρόθεση. Το αγαπούσε το μωρό και το φρόντιζε. Σαν μητέρα πηγαίνει να βλέπει το παιδί. Δεν έχει θυμώσει με τον πατέρα, είναι ακόμη πιο δεμένοι και αγαπημένοι. Εύχομαι να παραμείνουν έτσι για πάντα» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Tlive.




Δείτε επίσης: Διασωληνωμένο βρέφος στο «Αγία Σοφία»: Ο πατέρας του το ταρακούνησε βίαια, επειδή έκλαιγε γοερά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαλάει ο καιρός μέχρι το βράδυ: Κακοκαιρία-εξπρές με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

«Πέφτει» η θερμοκρασία - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

More Articles Like This