Παρέμβαση Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστείδου

Must Read

Παρέμβαση στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Ρουβίκωνας, με αφορμή τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

Περίπου 10 μέλη της οργάνωσης προσέγγισαν λίγο μετά τις 18:30 τα γραφεία και με μαύρη μπογιά έγραψαν υβριστικά συνθήματα στην τζαμαρία, πέταξαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια έγιναν «καπνός». Την ευθύνη της παρέμβασης ανέλαβε και επίσημα η γνωστή αναρχική ομάδα με μακροσκελές κείμενό της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ρουβίκωνας μιλάει, μεταξύ άλλων, για τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και υπογραμμίζει ότι «εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια δε θα μπορέσουν να καλύψουν το κόστος της ηλεκτροδότησης» και ζητάει κράτος, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Πάροχοι, ρυθμιστικές αρχές ενέργειας, να δεσμευτούν ότι δεν θα κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν. Παράλληλα κάνει λόγο για όργιο κερδοσκοπίας, που, όπως σημειώνει, «μάς έχει εγκλωβίσει σε μια συνθήκη απειλής για στοιχειώδεις όρους επιβίωσής μας στην καθημερινότητα». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές.

  • Δείτε βίντεο από την παρέμβαση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This