Τραγικός επίλογος για τον 58χρονο Γιώργο και απίστευτο αλαλούμ – Τον έψαχναν 2 μήνες και ήταν στα αζήτητα!

Είχε πάνω του την ταυτότητά του αλλά κανένας δεν ειδοποίησε την οικογένεια που τον αναζητούσε

Must Read

Με τραγικό τρόπο έληξε η έρευνα για την εξαφάνιση του 58χρονου Γεώργιου Σάμιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στο Αιγάλεω από τις 16 Ιουλίου 2022. Δύο μήνες μετά, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του, ενώ τρεις εβδομάδες μετά άφησε την τελευταία του πνοή και βρέθηκε στα αζήτητα.

Όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και σήμερα, η οικογένειά του αγωνιούσε και περίμενε νεότερα από τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι συγγενείς του δεν κατάφεραν να βρεθούν δίπλα του τις τελευταίες στιγμές, δεν κατάφεραν να τον κηδέψουν, ούτε γνωρίζουν που ετάφη. Αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση και οργή, είναι το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας είχε μαζί του την ταυτότητά του και ενώ για την εξαφάνισή του το Χαμόγελο του Παιδιού είχε  εκδώσει Missing Alert,  κανένας δεν ενημέρωσε ότι ο 58χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ελλιπής επικοινωνία των αρμόδιων αρχών και η κακή διαχείριση των περιστατικών εξαφάνισης.

Σε ανακοίνωση του το «Χαμόγελου του Παιδιού» εξηγεί:

«Ο Γιώργος Σάμιος βρισκόταν στα αζήτητα του νοσοκομείου από τις 16/07/22, πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του. Η περιπέτεια του Γεωργίου Σάμιου, 58 ετών, έληξε τραγικά, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν. Μία ακόμη τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης ενός συνανθρώπου μας που βρισκόταν για καιρό στα αζήτητα του Νοσοκομείου. Ο Γεώργιος Σάμιος, 58 ετών, νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο από τις 16/07/22, πρώτη ημέρα τις εξαφάνισής του, ο οποίος και κατέληξε στις 05/08/2022.

Για μία ακόμη φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται αντιμέτωπο με την έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και με την κακή διαχείριση των περιστατικών εξαφάνισης καθώς:

Οι οικείοι του ενημερώθηκαν μόλις εχθές για την τραγική του κατάληξη, παρόλο που κατά τη διάρκεια νοσηλείας του είχε μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα.

Προς το παρόν, δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση για το πού βρίσκεται η σορός του εκλιπόντα, κάνοντας οι ίδιοι μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να ενημερωθούν, μέσα στο πένθος που βιώνουν.

Η ενημερότητα και η άμεση κινητοποίησή όλων μας μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου Οι άνθρωποι του Οργανισμού θα βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This