Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου στο Γκάζι – Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 52χρονου πατέρα ενός παιδιού τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, καθώς προέκυψε ότι οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια.

Ο άτυχος μεσήλικας έχασε τη ζωή του από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από ανακοπή καρδιάς, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του 52χρονου στο Γκάζι οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και όχι από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη μετά την κακοποίησή του.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας είχε εντοπιστεί αναίσθητος και αιμόφυρτος στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας.
Ο άνδρας είχε σπασμένα δόντια και χτυπήματα στη μύτη και στο σαγόνι, τα οποία θα μπορούσαν να οφείλονται από την πτώση του στο οδόστρωμα λόγω της ανακοπής καρδιάς.
Ομως η νεκροψία-νεκροτομή εντόπισε ότι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αποδεικνύοντας πως ο θάνατός του οφείλεται σε ξυλοδαρμό και όχι σε παθολογικά αίτια. Αλλωστε, από την πρώτη στιγμή υπήρχε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία κάποιος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα και ακολούθησε τον 52χρονο τον χτύπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών, επειδή είχε ενοχλήσει κοπέλες σε μπαρ της περιοχής. Για τον λόγο αυτόν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει από την πρώτη στιγμή τη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν βίντεο από καταστήματα της περιοχής για να διαπιστώσουν αν προκύπτει ο ξυλοδαρμός του άτυχου άνδρα, αλλά και να εντοπιστούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 52χρονος, ο οποίος ήταν διαζευγμένος, διασκέδαζε συχνά σε νυχτερινά καταστήματα στο Γκάζι. Οπως κατέθεσε ο γιος του, έπινε και δημιουργούσε προβλήματα. «Ξέραμε για τουλάχιστον δύο περιστατικά που δέχθηκε επίθεση» είπε στους αστυνομικούς. Οπως φαίνεται, ο τρίτος κατά σειρά ξυλοδαρμός έξω από μπαρ της περιοχής στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Μυστήριο με τον θάνατο του 50χρονου άνδρα που ξυλοκοπήθηκε και έπαθε ανακοπή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This