Σοκ από τον θάνατο πρώην μοντέλου: Δεν ήθελε επαφές με κανένα – Στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Εντοπίστηκε νεκρή από την οικιακή βοηθό στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους - Οι απώλειες που στιγμάτισαν τη γυναίκα

Must Read

Θλίψη και πολλές απορίες προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος γνωστού φωτομοντέλου, το οποίο βρέθηκε νεκρό, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία στο παρελθόν ήταν μοντέλο, βρέθηκε πεθαμένη από την οικιακή βοηθό που πήγε να καθαρίσει το σπίτι. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή, ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο Γολγοθάς της οικογένειας

Η μοίρα «έδειξε» το χειρότερο πρόσωπό της στην περίπτωση του άλλοτε γνωστού και αναγνωρίσιμου κοριτσιού της πασαρέλας. Τα χτυπήματα ήταν απανωτά. Πριν αρκετά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν μερικούς μήνες πέθανε ο πατέρας της ενώ πριν τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της. Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κοπέλα μετά την αυτοκτονία του αδερφού της, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύθηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης. Δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Μετά από πολύωρα χειρουργεία, τα προβλήματα δεν αποκαταστάθηκαν πλήρως και από τότε είχε κάποια κινητικά προβλήματα. Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ήταν πανέμορφη, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Έλληνες σχεδιαστές. Ένα κορίτσι καλόψυχο και ευαίσθητο, λένε οι γείτονες, που δεν άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας και το ξεκλήρισμα της οικογένειας. Η γυναίκα που την περιποιόταν και της έδινε φαγητό, τις τελευταίες μέρες το άφηνε έξω από την πόρτα γιατί η 43χρονη δεν ήθελε να μιλά σε κανένα. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στους Αγίους Θεοδώρους στη 13.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους! Νεκρή εντοπίστηκε νεαρή καλλονή – Ήταν πρώην μοντέλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This