Ξυλοδαρμός αστυνομικού στην Κρήτη: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση

Τι έγινε σε συνεργείο του Λασιθίου

Must Read

Ένα βίντεο ντοκουμέντο μετέδωσε ο Alpha από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας 37χρονος αστυνομικός από μέλη μιας οικογένειας, μέσα σε συνεργείο στη Νεάπολη Λασιθίου.

Στο πρόσωπο και το κεφάλι ήταν τα πρώτα χτυπήματα που δέχθηκε με γροθιές και κλωτσιές, ενώ όσοι ήταν εκεί προσπάθησαν να μπουν στη μέση για να σταματήσουν την επίθεση. Ωστόσο, αυτή συνεχίζεται και έξω από το συνεργείο, την ώρα που ο 37χρονος προσπαθούσε να αποχωρήσει.

Ο ξυλοδαρμός συνέβη προχθές, όταν έχοντας πάει στο συνεργείο για να επισκευάσει την υπηρεσιακή του μηχανή, ο αστυνομικός προσπάθησε, όπως υποστήριξε, να σταματήσει τον διαπληκτισμό ενός 67χρονου κτηνοτρόφου με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 37χρονος, ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε τους δύο γιους του και έναν συγγενή του και όλοι μαζί άρχισαν να τον χτυπούν όταν έφτασαν στο συνεργείο.

Τόσο ο 67χρονος, όσο και οι δύο γιοι του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λασιθίου, ενώ ο αστυνομικός νοσηλεύεται με τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This