Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στην Κεφαλονιά – Περισυνελέχθησαν 35 μετανάστες από τους συνολικά 48

Επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος με προορισμό την Ιταλία

Must Read

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για διάσωση μεταναστών που είχαν εκπέμψει σήμα κινδύνου μέσω του olympia radio και επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος με προορισμό την Ιταλία το οποίο εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή 33 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.

Στην επιχείρηση υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης, που  σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρεται να στέφθηκε από επιτυχία, μετείχαν τρία παραπλέοντα πλοία και μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε ένα από τα παραπλέοντα πλοία έχουν επιβιβαστεί 35 μετανάστες από τους συνολικά 48 που επέβαιναν στο ιστιοφόρο. 

Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το περιστατικό πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ, ενώ παραμένουν σκάφη που συνεχίζουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This