Εικόνες ντροπής: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε μαθητή και διευθυντή σχολείου – Με ράμματα 16χρονος

Πιάστηκαν στα χέρια ο μαθητής με τον διευθυντή

Must Read

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε σε σχολείο στο Αιγάλεω όπου ένας μαθητής πιάστηκε στα χέρια με τον διευθυντή του Λυκείου. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, όταν οι μαθητές αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη. Τότε ο διευθυντής  επιχείρησε να κλειδώσει την κεντρική είσοδο, προκειμένου να εμποδίσει τους μαθητές να προχωρήσουν σε κατάληψη. Τότε, ένας 16χρονος μαθητής άρπαξε το κινητό του διευθυντή για να τον απειλήσει να φύγει από το σημείο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και άρχισε να τον κυνηγάει. Στη συνέχεια, ο μαθητής προσπάθησε να ρίξει μπουνιά στον διευθυντή, ωστόσο το χέρι του κατέληξε πάνω σε τζαμαρία και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Ο διευθυντής έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του» δήλωσαν μαθητές, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν: «Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται».




Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ο διευθυντής οδηγήθηκε στο Α.Τ. για να καταθέσει. Την ίδια ώρα ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου έκανε ράμματα.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος έχει δημιουργήσει προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να προχωρήσουν σε σύσκεψη με θέμα την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος. Ο ίδιος ο μαθητής είχε ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη και πήγε στο σχολείο μαζί με συμμαθητές του προκειμένου να εμποδίσουν την απόφαση των καθηγητών και να κάνουν κατάληψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This