«Δυστυχώς σε αγάπησα» της έγραφε και την σκότωσε – Έτσι έπεισε την Άννα να κάνουν δεσμό

H ερωτική επιστολή που της είχε γράψει ο 56χρονος κτηνοτρόφος

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η ερωτική επιστολή που είχε δώσει στην νεαρή Άννα που τότε είχε επιτρέψει στον τόπο καταγωγής της στην Καβάλα, ο 56χρονος κτηνοτρόφος, ο έγινε στη συνέχεια δολοφόνος της.

Αφού η 30χρονη τότε φωτογράφος είχε ετοιμάσει ένα λεύκωμα για το χωριό Λεκάνη, στο οποίο είχε συμπεριλάβει φωτογραφίες του κτηνοτρόφου, εκείνος της έστειλε μια ερωτική επιστολή, στην οποία της έγραφε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να την κάνει ευτυχισμένη. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος στη συνέχεια πυροβόλησε εν ψυχρώ την ίδια αλλά και το 10 μηνών παιδί τους.

Η ερωτική επιστολή:

«Όλα αυτά που έκανες για εμένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου, έτσι γεννήθηκα εγώ» της έγραφε ο κτηνοτρόφος.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση, έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή και τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες όπως στα καρναβάλια. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα. Και για εμένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα, εσύ και εγώ με λογικές κινήσεις πρέπει να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας, τους δικούς σου δεν τους θέλω απέναντί μας, τους θέλω δίπλα μας και αυτό θα προσπαθήσω να το πετύχω, νομίζω ότι θα τα καταφέρω αρκεί να είσαι σίγουρη για τα αισθήματά σου».

«Εσένα φοβάμαι, όχι εμένα, ξέρω τι ζητάω στη ζωή. Μαζί σου θέλω να κάνω οικογένεια γιατί είσαι ο άνθρωπος των ονείρων μου. Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη παρά όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή, τώρα η ζωή μου αποκτάει νόημα και ενδιαφέρον» έγραφε ο κτηνοτρόφος.




Δείτε επίσης: Κόλαση στην Καβάλα: Τα τσιμπήματα ψύλλων στο βρέφος, η προμελέτη του διπλού φονικού και τα ασφαλιστικά μέτρα της Άννας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This