Τρόμος για κοπελίτσα στο Σύνταγμα από… άγουρο ληστή

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 15χρονη κοπέλα στην πλατεία Συντάγματος, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν έπεσε θύμα ληστείας όχι από κάποιον έμπειρο ληστή, αλλά από ένα 12χρονο αγόρι!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10, όταν ο «άγουρος» κακοποιός πλησίασε την ανήλικη την ώρα που εκείνη περπατούσε ανυποψίαστη και άρχισε να τη σπρώχνει, αιφνιδιάζοντάς την. Αμέσως μετά τη στρίμωξε σε μία γωνία και με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξε από τα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο.

Οταν η έφηβη έβαλε τις φωνές σοκαρισμένη από όσα είχαν μόλις συμβεί, έτρεξαν στο σημείο άνδρες της Αμεσης Δράσης, που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο ο 12χρονος είχε προλάβει να απομακρυνθεί. Αφού η 15χρονη τούς εξήγησε τι είχε συμβεί και τους έδωσε περιγραφή του ανήλικου ληστή, οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή του Συντάγματος, αναζητώντας τα ίχνη του και τελικά τον εντόπισαν να τρέχει λίγο πιο κάτω από την πλατεία, όπου τον ακινητοποίησαν αμέσως και του πέρασαν χειροπέδες.

Μερικά λεπτά αργότερα το τηλέφωνο επιστράφηκε στη 15χρονη, η οποία ανακουφισμένη ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, ενώ ο 12χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This