Καταγγελία-«βόμβα» για τον Άδωνι και τη γυμνάστρια!

Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής

Must Read

Πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει πλήθος γυμναστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από την χθεσινή ανάρτηση της personal trainer που φροντίζει να ρίξει την… μπάκα του υπουργού Ανάπτυξης.

Μάλιστα, η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον κ. Κ. Παπούλια να καταγγέλλει δημόσια ότι ο Άδωνις, ο οποίος φρόντισε να αφήσει στο έλεος του θεού τον κλάδο των γυμναστών κατά την διάρκεια της πανδημίας, βάζει πλάτες στην παρανομία και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, επιλέγοντας να γυμναστεί  σε «κέντρο ευεξίας» το οποίο δεν διαθέτει άδεια γυμναστηρίου!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τι βλέπουμε εδώ;
Είναι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis που μας είχε κλείσει για ενάμιση χρόνο και άφησε όλο τον κλάδο στο έλεος του Θεού, προσφέροντας επιτρεπτέες προκαταβολές για γέλια τις οποίες τώρα τις επιστρέφουμε φυσικά, σε βίντεο από “κέντρο ευεξίας” – δηλαδή χωρίς άδεια γυμναστηρίου – να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση μίας γυναίκας η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τι άλλο, personal trainer, και όπως γράφει “τον έχει αναλάβει” κιόλας. Με λίγα λόγια όλοι οι συνάδελφοι περάσαμε από σαράντα κύματα για δύο χρόνια και συνεχίζουμε, με πολλούς από εμάς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Ζούμε σε αυτό το κράτος, που λέει στο νομοταγή γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγής, και ταυτόχρονα του τρίβει στη μούρη την παρανομία.
Μας αξίζει; Πιθανόν»

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη personal trainer τις τελευταίες ώρες έχει κλειδώσει τις δημόσιες αναρτήσεις που είχε στα social media αλλά και τον λογαριασμό της στο TikTok.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This