«Θόλωσα, την έπνιξα» – Στο σκαμνί ο συζυγοκτόνος που στραγγάλισε την 32χρονη μπροστά στα δύο μωρά τους

Προσπαθεί να «σπάσει» τα ισόβια για ανθρωποκτονία

Must Read

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα η ανατριχιαστική δολοφονία της 32χρονης Κατερίνας η οποία είχε βρει φρικτό θάνατο στα χέρια του συζύγου της τον Μάρτιο του 2019 στη Σητεία, μέσα στο πατρικό σπίτι της, την ώρα που στον χώρο ήταν τα δύο βρέφη τους, ηλικίας έξι και 18 μηνών!

Ο 39χρονος σήμερα δράστης κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, επιδιώκοντας να «σπάσει» τα ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση που του επιβλήθηκαν πρωτόδικα τον Μάιο του 2020 και, μάλιστα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η δολοφονία της Κατερίνας τον Μάρτιο του 2019 στη Σητεία είχε προκαλέσει σοκ. Ο 39χρονος είχε πάει στο σπίτι της πεθεράς του, όπου διέμενε εκείνο το διάστημα η εν διστάσει σύζυγός του, και καβγάδισαν ακόμα μία φορά. Πάνω στον τσακωμό εκείνος άρπαξε την Κατερίνα από τον λαιμό και λίγες στιγμές αργότερα της «στράγγιξε» την τελευταία της πνοή.

Ο άνδρας, ο οποίος στιγμή δεν σκέφτηκε τα δύο μωρά τους που ήταν στο σπίτι, στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και ομολόγησε τη δολοφονία. Απολογούμενος, ο δολοφόνος είπε πως καβγάδισαν την ώρα που έντυναν τα παιδιά γιατί είχαν καθυστερήσει να τα πάνε στον γιατρό. «Τσακωνόμασταν κι εκείνη μου είπε πως θα μου κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Θόλωσα. Την έπιασα από τον λαιμό. Λιποθύμησε. Πέσαμε μαζί στο πάτωμα. Επεσα από πάνω της. Δεν κουνιόταν. Τη γυρίζω και βλέπω αίματα από τη μύτη και το στόμα. Της πιάνω το χέρι. Της φώναξα “Κατερίνα”, αλλά δεν…» είχε πει στην απολογία του πρωτοδίκως.

Στο δικαστήριο, μάλιστα, προσπάθησε να πείσει ότι έχει μετανιώσει: «Εχω καταδικάσει τον εαυτό μου. Η ποινή μου, θάνατος. Οι τύψεις με σκοτώνουν κάθε μέρα. Δεν υπάρχει βραδιά που να μην της μιλώ, να της ζητώ συγγνώμη. Την αγαπούσα και θα την αγαπώ. Ελπίζω, αν υπάρχει άλλη ζωή, να τη δω και να της ζητήσω συγγνώμη, κι ας μην τη δεχτεί, ας μου γυρίσει την πλάτη» είχε πει, ενώ ζητούσε συγγνώμη από την οικογένεια της Κατερίνας και από τα παιδιά του που τα άφησε ορφανά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This