Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για βιασμό 19χρονης στο ΑΤ της Ομόνοιας

Η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις κατηγορίες Σπίρτζη

Must Read

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας Δίας που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.




Παράλληλα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους.

«Σε συνέχεια του από 14-10-2022 Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη δύο Ειδικών Φρουρών για βιασμό 19χρονης ημεδαπής, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.




«Αν επαληθευτούν οι κατηγορίες δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία»

Σε άλλη δήλωση εν τω μεταξύ -του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- και με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης κάνοντας λόγο για «ρουσφετολογικές προσλήψεις», που «έχουν γεμίσει τα σώματα ασφαλείας με ανεκπαίδευτους, ακατάλληλους και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνους για το κοινωνικό σύνολο ‘αστυνομικούς’», ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος είπε τα εξής, με αναφορά στην υπόθεση της Ομόνοιας:

«Η χυδαιότητα, το ψέμα και η συκοφαντία μαζί με την αλλεργία για την Ελληνική Αστυνομία, είναι τα μόνιμα χαρακτηριστικά του κυρίου Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τους η αλλεργία, έχει χειροτερέψει μετά τις τελευταίες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ιδιαίτερα, μετά το τέλος του αβάτου βίας στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου και την εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Εναντίον των δύο Ειδικών Φρουρών κινούνται τάχιστα, πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Αν επαληθευτούν οι κατηγορίες δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει για όλους και τηρείται απαρέγκλιτα».




*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This