Ανοίγουν στόματα στον Κολωνό – Τι αποκαλύπτουν οι γείτονες για τον Ηλία Μίχο και τη 12χρονη

Σοκαριστική μαρτυρία για τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας

Must Read

Την ώρα που οι συλλήψεις των ανδρών που βίασαν την 12χρονη διαδέχονται η μία την άλλη, ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις των γειτόνων του Ηλία Μίχου, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ανήλικη, που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του, στον Κολωνό.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει γειτόνισσα του Ηλία Μίχου, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία: «Τον κανόνισα μόνη μου». Ο σύζυγος της γειτόνισσας, όπως λέει η ίδια, είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια. Ερωτώμενη για το αν τον είχε παρατηρήσει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, δηλώνει πως το είχε κάνει με τα δικά της.

«Αν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» απαντά στην ερώτηση γιατί δεν προέβη κανείς σε καταγγελία εις βάρος του. Η γυναίκα τον χαρακτηρίζει «γλίτσα» και αναφέρει πως είχε πολλές επαφές με παπάδες.

«Αν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω» περιγράφει.

Άλλος κάτοικος του Κολωνού έκανε μία αποκάλυψη για την 37χρονη μάνα της ανήλικης. «Ό,τι έκανε στο παιδί της και όχι μόνο, η μάνα έκανε και η ίδια. Και λέω όχι μόνο στην 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά» σημείωσε και συνέχισε:

«Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζοντα, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Αν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ. Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια».

Ο ένοικος της πολυκατοικίας που έμενε η 12χρονη με την υπόλοιπη οικογένεια αποκαλύψε ότι επειδή δεν έδινε λεφτά στην οικογένεια της 12χρονης, έβαζαν τα παιδιά και του έσπαγαν τα τζάμια στο σπίτι του, πριν από δύο χρόνια.

«Τα παιδάκια εγώ τα λυπόμουν και τους έδινα τέτοια πράγματα. Ήρθε η μάνα και μου έλεγε, δώσε μου και θα στα δώσω και τους έδιωξα. Και έβαλε τα παιδιά εκεί που τα αγαπούσα και με έκανε εχθρό» εξήγησε.

Συνεχίζοντας τη περιγραφή του ο ένοικος της πολυκατοικίας υποστήριξε ότι τα παιδιά έμπαιναν με τα ποδήλατα και τα πατίνια και όλα αυτά τα έκανε η μάνα και ο πατέρας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν ο ένοικος της είχε δανείσει χρήματα στην μητέρα απάντησε «όχι, εγώ τα χάριζα και συνέχεια ζητούσε» και όταν σταμάτησε να δίνει χρήματα δήλωσε ο ένοικος: «Ο ένας ο γιος της ο μεγάλος, πήρε το μπαστούνι που είχα και με χτύπαγε».

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από ένα χρόνο και πήγε να το καταγγείλει ο ένοικος και ανέφερε: «Τα παιδιά που είναι στην Ασφάλεια μου είπαν ”είναι κρίμα 12χρόνων και 13 να του κάνεις μήνυση” και από τότε δεν μίλησαν ξανά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This