Κακοκαιρία Κρήτη: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα και αύριο

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός

Must Read

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 17/10 και αύριο Τρίτη 18/10, στη Σητεία, με απόφαση του δημάρχου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή και σκότωσε δύο άτομα.

Κλειστές θα παραμείνουν επίσης για το κοινό τις επόμενες ημέρες οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες του δήμου λόγω των ζημιών που υπέστη το ισόγειο του δημοτικού καταστήματος, ενώ και το τηλεφωνικό κέντρο είναι εκτός λειτουργίας (Η επικοινωνία με τον δήμο μπορεί να γίνεται στο τηλέφωνο 2843026346 ή στα mail: [email protected] και [email protected]). Υπενθυμίζουμε ότι από την κακοκαιρία έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος και μία 49χρονη. Οι κηδείες τους θα γίνουν στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου και στις 15:30 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι αντίστοιχα.

Το πρωί του Σαββάτου ο 50χρονος και η 49χρονη επρόκειτο να καθαρίσουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε ο Ηρακλειώτης φωτογράφος στο χωριό. Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως φτάνοντας στο χωριό και βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε, με τον κεντρικό δρόμο να έχει μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο, προσπάθησαν να γυρίσουν. Όμως δεν πρόλαβαν καθώς το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά. Ο άνδρας έμεινε στην θέση του, ενώ η άτυχη γυναίκα πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά παρασύρθηκε από τα νερά.

Διαβάστε ακόμα:

Λέκκας για τη βιβλική καταστροφή στην Κρήτη: Τα φερτά υλικά «σάρωσαν» τα πάντα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This