Αδιανόητο! Έπεσε φοιτητής από τον 3ο όροφο του ΑΠΘ ενώ προσπαθούσε να χωρέσει στην αίθουσα

Στο πάτωμα και στα περβάζια των παραθύρων κάθονταν οι φοιτητές για να βρουν μια θέση!

Must Read

Παρ’ ολίγον τραγωδία σήμερα στο ΑΠΘ με έναν 19χρονο φοιτητή ο οποίος βρέθηκε στο κενό, πάνω στην προσπάθειά του να χωρέσει στην αίθουσα και να παρακολουθήσει το μάθημα. 

Ο δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Σχολής, ο οποίος προσπαθούσε να παρακολουθήσει το μάθημα, μέσα σε μια υπεράριθμη αίθουσα, όπου φοιτητές καθόντουσαν στα περβάζια και στους διαδρόμους, έπεσε από τον 3ο όροφο!

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ο νεαρός είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασαν εκεί οι διασώστες, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικώς, αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δήλωσε συγκλονισμένος ένας φοιτητής στο voria.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This