Ρέθυμνο: Θρήνος για το αιφνίδιο θάνατο της 34χρονης Νικολέτας Κοπάση

Έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και δεν «ξύπνησε» ποτέ...

Must Read

Σε ηλικία 34 ετών «έσβησε» σήμερα το πρωί η Νικολέτα Κοπάση, με την είδηση του αιφνιδιαστικού θανάτου της να γεμίζει θλίψη την κοινωνία του Ρεθύμνου της Κρήτης.

Η Νικολέτα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου, και τα παιδιά τους, όταν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Δυστυχώς, οι προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, με την άτυχη κοπέλα να φεύγει από τη ζωή έτσι άδοξα.

Η 34χρονη, με καταγωγή από το Ηράκλειο, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο, όπου και γνωρίστηκε με τον Γρηγόρη Πολυμίλη, με τον οποίο και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Ωστόσο, η μοίρα έμελλε να σταθεί πολύ σκληρή μαζί τους.

Φίλοι και γνωστοί της υπερδραστήριας κοπέλας κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This