Οι ανώμαλοι της διπλανής πόρτας: Οικογενειάρχες και άτομα υπεράνω υποψίας στις συλλήψεις που καταφτάνουν!

Στα δικαστήρια για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν

Must Read

«Φύλλο και φτερό» έχουν κάνει οι αστυνομικές Αρχές όχι μόνο τα μέρη που ζούσαν και δραστηριοποιούνταν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού, αλλά και τις συσκευές που χρησιμοποιούσαν. 

Ψάχνουν άνδρα-«κλειδί» 30-40 ετών

Οι έλεγχοι και οι έρευνες ήταν σαρωτικές και για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη ο Ηλίας Μίχος. Ήδη η αστυνομία έχει κάνει έφοδο στο συγκεκριμένο σημείο το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου, όταν συνέλαβαν τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες που δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα εργασίας. Ο ρόλος των ατόμων που έβλεπαν εκεί το άτυχο παιδί χαρακτηρίζεται κομβικός, καθώς υπάρχουν πλέον ενδείξεις που παραπέμπουν σε δράση οργανωμένου κυκλώματος. Ο οίκος ανοχής θα φωτίσει το ενδεχόμενο της ύπαρξης ενός ολόκληρου κυκλώματος μαστροπείας. Τα ραντεβού και οι μεσάζοντες βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας της ΕΛ.ΑΣ. η οποία προσπαθεί να ρίξει άπλετο φως σε ένα έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση, ως έναν νέο άνδρα γύρω στα 30-40 και μάλιστα τον είχε ακούσει να λέει στον Μίχο πως «θα μπλέξουμε», λόγω της ηλικίας της.

Οι ανώμαλοι παιδεραστές και τα «βρώμικα» ραντεβού

Στα δικαστήρια για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα της ανακρίτριας ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται. Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους. Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Άντρο παιδόφιλων στον Κεραμεικό – Πόσα άλλα παιδάκια υπέφεραν στα βρόμικα σεντόνια του;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This