Κυριακή 16/5/2021

Ακόμα μια άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων – Πρόσφυγας τα τάιζε με ωμό κρέας!

Από τον χώρο εργασίας του βρέθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας το Σάββατο ένας 58χρονος, αφού δέχτηκε άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 58χρονος, που εργάζεται με σύμβαση ορισμένου χρόνου ως φύλακας στις εγκαταστάσεις του hot spot Θερμοπυλών, δέχτηκε επίθεση από περίπου 10-15 αδέσποτα, που περιφέρονταν στον χώρο. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά τον άρπαξαν από το παντελόνι σκίζοντάς το, ενώ του κατάφεραν και δάγκωμα στην αριστερή του γάμπα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του συστήθηκε ειδική αγωγή, προκειμένου να μη μολυνθεί η πληγή.

Σύμφωνα με όσα είπε για την περιπέτειά του, κάποιος πρόσφυγας επιμένει να ταΐζει τα σκυλιά με ωμό κρέας, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει εξαιρετικά επικίνδυνα. Επίσης, ο ίδιος εξέφρασε φόβους και για την ασφάλεια των μικρών παιδιών που διαμένουν στο hot spot και παίζουν περιμετρικά αυτού. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας συγκροτήθηκε η επιτροπή παρακολούθησης και εφαρμογής του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαμιέων. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα μια γυναίκα στη Λαμία δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα ενώ περπατούσε στον δρόμο. Τα σκυλιά κατάφεραν να τη ρίξουν κάτω, σκίζοντάς της τα ρούχα, ενώ από την πτώση χτύπησε σοβαρά το χέρι της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ