«Αμφιβολίες» για τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη

Το 22χρονο μοντέλο, που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, παίρνει το βάπτισμα του πυρός και στον χώρο της υποκριτικής

Must Read

Είναι γεγονός. Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη έχει «Αμφιβολίες» και θα το δείτε λίαν συντόμως στη μικρή οθόνη. Ο 22χρονος Βασίλης Λαζαρίδης, ο οποίος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, πήρε πρόσφατα το βάπτισμα του πυρός και στον χώρο της υποκριτικής, αναλαμβάνοντας βασικό ρόλο σε αυτοτελές επεισόδιο της reality τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Αμφιβολίες», που προβάλλεται καθημερινά στις 16.45.

  • Από τον Ηλία Μαρβέγια

«Η συνεργασία αυτή προέκυψε έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα από την παραγωγή των “Αμφιβολιών”. Μου ζητήθηκε αρχικά να περάσω από κάστινγκ και, αφού το έκανα, με επέλεξαν για τον ρόλο. Υποδύομαι έναν 19χρόνο που μπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες και βρίσκουν οι γονείς του πολλά χρήματα στο σπίτι τους» αναφέρει στην «Espresso» ο Βασίλης Λαζαρίδης, συμπληρώνοντας πως η συμμετοχή του στο 47ο επεισόδιο της σειράς, που θα μεταδοθεί προσεχώς, ήταν μια ωραία εμπειρία με πολύ ενδιαφέρον. «Η υποκριτική δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου, αλλά αφού προέκυψε και είδα πώς είναι, αν ερχόταν στην πορεία και κάτι άλλο που να μου άρεσε και να μπορούσα να το υποστηρίξω, θα το έκανα ξανά…» λέει στη συνέχεια, φέρνοντας ως παράδειγμα τον «Σασμό» του Alpha. «Θα μου άρεσε να πάρω μέρος στον “Σασμό”, είναι πολύ καλή παραγωγή, οι ηθοποιοί που παίζουν είναι καταξιωμένοι, έχει μεγάλη επιτυχία. Πιστεύω ότι όποιος και να δεχόταν πρόταση για έναν ρόλο που του ταίριαζε, θα το έκανε» σημειώνει.

Στον χώρο του μόντελινγκ ο Βασίλης παραμένει ενεργός, μετρώντας αρκετές φωτογραφίσεις, διαφημιστικά και συμμετοχές σε βιντεοκλίπ διάσημων καλλιτεχνών, όπως του Νίκου Οικονομόπουλου και του Κώστα Δόξα. Την προηγούμενη χρονιά, μάλιστα, είχε περάσει από οντισιόν και για το «GNTM», δίχως όμως να προχωρήσει πολύ. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα από τα προγράμματα που παρακολουθεί φέτος στην τηλεόραση και έχει άποψη γι’ αυτό. «Η Βίκυ Καγιά είναι ταυτισμένη με το show, και χάρηκα που επέστρεψε. Βασικά, το “GNTM” είναι η Βίκυ Καγιά. Μου αρέσει που φέτος έχουν δώσει έμφαση στη διαφορετικότητα, αυτό που με ξενίζει λίγο είναι ότι υπάρχει λίγο παραπάνω στοιχείο ριάλιτι» δηλώνει ο 22χρόνος γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη και του αείμνηστου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008.

«Ηταν πολύ καλός πατέρας. Μου λείπει εννοείται, αλλά έχω να θυμάμαι μόνο ωραίες στιγμές από εκείνον. Οτιδήποτε άλλο το έχω σβήσει από τη μνήμη μου… Οχι ότι είχα κάτι αρνητικό να θυμάμαι, απλώς ο τρόπος που “έφυγε” ήταν πολύ δύσκολος για όλους μας. Με τον καιρό, βέβαια, αρχίζεις να τα βιώνεις όλα πιο ομαλά. Πιστεύω ότι στο τέλος μένει μια καλή ανάμνηση» εξομολογείται συγκινημένος στην «Espresso» ο Βασίλης, ο οποίος συνοδεύει τακτικά τη μητέρα του σε κοσμικές εμφανίσεις.

«Με τη μητέρα μου έχουμε πολύ καλή σχέση. Τσακωνόμαστε καμιά φορά, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να του πεις τα πάντα, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο, και να σε καταλάβει. Υπάρχει πάντα διάλογος μεταξύ μας, οπότε τα βρίσκουμε. Μιλάμε και για τα προσωπικά μου, όχι φυσικά με λεπτομέρειες… Γενικά είναι cool. Δεν περνάει από κόσκινο τις κοπέλες που κάνω παρέα. Αλλωστε, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Αν όμως δεν της αρέσει κάτι σε κάποιον από τις παρέες μου, θα μου το πει. Θα το πει και στον ίδιο, δηλαδή. Είναι αυτός ο άνθρωπος» καταλήγει ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This