Φρίκη στον Βόλο! Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον έπνιξε στη θάλασσα (σκληρές εικόνες)

Must Read

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή Άναυρος, με θύμα έναν σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας έδεσε με σχοινί, πάνω σε ένα σκύλο, πέτρες πλακόστρωσης και στη συνέχεια τον πέταξε στη θάλασσα για να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Το αθώο ζώο τελικά πνίγηκε και η σορός του εντοπίστηκε από μια γυναίκα που την τράβηξε στη στεριά. Η ίδια γυναίκα ειδοποίησε το Λιμεναρχείο, το οποίο διεξάγει έρευνα για να εντοπιστεί ο δράστης που θανάτωσε, με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο, τον σκύλο.

Εξετάζεται αν ο σκύλος είχε τσιπ αναγνώρισης
Σύμφωνα με το magnesianews, η γυναίκα τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, όταν είδε τον πνιγμένο σκύλο σε απόσταση 30 με 40 μέτρων από την ακτή.

Οπως διαπίστωσαν οι Λιμενικοί, ο αδίστακτος δράστης είχε δέσει τα πίσω του πόδια έτσι ώστε να μην μπορεί να κολυμπήσει προς τη ξηρά, ενώ είχε «φορτώσει» και δυο πέτρες πλακόστρωσης. Στο σημείο πήγαν άμεσα λιμενικοί που το φωτογράφισαν και διαπίστωσαν ότι το ζώο συντροφιάς δεν έφερε άλλα εξωτερικά σημάδια βασανισμού.

Ηδη ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου για να εξεταστεί αν ο σκύλος έφερε τσιπ, ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας ανέλαβε την υγειονομική του ταφή. Προανάκριση, για παράβαση του νόμου περί ζώων, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που αναζητά τον άγνωστο δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This