Φωτιά σε καρνάγιο στη συμπρωτεύουσα: Δύο σκάφη παραδόθηκαν στις φλόγες!

Κάηκε ο «Κωνσταντής» που ένωνε Θεσσαλονίκη-Περαία

Must Read

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σε καρνάγιο, παραπλεύρως της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν άμεση, ωστόσο παρά την προσπάθεια τους, δυο μεγάλα σκάφη καταστράφηκαν ολοσχερώς. Πρόκειται για σκάφη μήκους 22- 25 μέτρων.

 

Το ένα από τα σκάφη είναι ο «Κωνσταντής», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα εκτελούσε δρομολόγια στον Θερμαϊκό, ξεκινώντας από το λιμάνι με προορισμό τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα. Το άλλο σκάφος εκτελούσε κρουαζιέρες στην Χαλκιδική. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στα σκάφη, επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, με πρώτο μέλημα να μην μεταπηδήσουν οι φλόγες σε άλλα σκάφη που βρίσκονται στον χώρο.

Ο «Κωσταντής» διέθετε 187 θέσεις και πραγματοποίησε το τελευταίο του δρομολόγιο στις αρχές Οκτώβρη (έκτοτε είχε μεταφερθεί στο ναυπηγείο). Το 2017 είχε ξεκινήσει τις θαλάσσιες διαδρομές του από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το Λευκό Πύργο προς την Περαία και τους Νέους Επιβάτες.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά ξεκίνησε σε επιβατηγό σκάφος και επεκτάθηκε σε παρακείμενο.  


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This