Πατέρας μαθήτριας την έπεσε σε διευθυντή για την… σημαία

Χαμός σε δημοτικό σχολείο των Τρικάλων

Must Read

Το «έλα να δεις» επικράτησε σε δημοτικό σχολείο των Τρικάλων, όταν ο διευθυντής λογομάχησε έντονα με τον πατέρα μιας μαθήτριας, με αφορμή τη… διαδικασία κλήρωσης του σημαιοφόρου στην παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την οποία ο κηδεμόνας χαρακτήρισε παράτυπη!

Ειδικότερα, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων για εξύβριση και απειλή κατά του γονέα της μαθήτριας, ο οποίος μάλιστα είναι εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οπως ισχυρίστηκε ο διευθυντής, ο άνδρας πήγε στο σχολείο και άρχισε να τον βρίζει για την επαναληπτική κλήρωση του σημαιοφόρου στη σχολική παρέλαση. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γονέας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του προκαλώντας του εκδορές στον λαιμό, με αποτέλεσμα ο διευθυντής να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Από την άλλη πλευρά, ο γονέας εκπαιδευτικός, που παράλληλα είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τρικκαίων, αντικρούει τους ισχυρισμούς του διευθυντή και αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Οπως καταγγέλλει, η διαδικασία δεύτερης κλήρωσης για την επιλογή του σημαιοφόρου είναι παράτυπη διοικητικά, αφού στην πρώτη κλήρωση είχε αναδειχθεί ως σημαιοφόρος το παιδί του. Μάλιστα, έχει ήδη προσκομίσει όλα τα σχετικά έγγραφα στην Εισαγγελία Τρικάλων, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το παράτυπο της επαναληπτικής κλήρωσης σημαιοφόρου, με ανάδειξη άλλου παιδιού.

Ως εκ τούτου, θεωρείται δεδομένο πως θα υποβάλει ανάλογη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον και η επίσημη θέση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την όλη υπόθεση, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This