Τι αποκάλυψε η ψυχολόγος της αστυνομίας που μιλάει με την 12χρονη

«Είναι ένα παιδί που ξέρει τι έχει συμβεί. Αυτά τα τραυματικά γεγονότα στη ζωή του...»

Must Read

Πολύ σοβαρή δουλειά έχουν κάνει οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ, που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της 12χρονης και έτσι να τους δίνει στοιχεία και πληροφορίες για την κόλαση που ζούσε.

Η 12χρονη αναμένεται τις επόμενες μέρες να αναγνωρίσει, μέσω φωτογραφιών, όσους άντρες συνάντησε είτε μέσα στο αυτοκίνητο, είτε σε οίκο ανοχής.

Η αστυνόμος Β’ ψυχολόγος, Κωνσταντίνα Κωστάκου, που έχει αναλάβει την 12χρονη και μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο είπε ότι κάθε φορά που καταθέτει το παιδί έχει να δώσει και κάτι καινούργιο στην εν εξελίξει έρευνα.

Περιέγραψε τις διαδικασίες που ακολουθούν σε τόσο τραυματικές περιπτώσεις με θύματα ανηλίκους.




«Προσπαθούμε το παιδί να μην καταρρεύσει, να ανασύρει μνήμες ή να καταθέσει πληροφορίες», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Καλούμε ένα παιδί που σε μεγάλο βαθμό έχει αποφασίσει να συνεργαστεί. Χέρι – χέρι στήνουμε μία πληροφορία, πάμε σε μία πορεία».

Συγκεκριμένα για την περίπτωση της 12χρονης ανέφερε ότι «είναι ένα παιδί που ξέρει τι έχει συμβεί. Αυτά τα τραυματικά γεγονότα στη ζωή του. Είναι ένα παιδί που έχει εξαιρετική σχέση με εμάς. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή τη σχέση. Δεν θέλω να κλονίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Μένουμε σε αυτό που εκείνο αντέχει και επιθυμεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This