Σοκάρουν τα απειλητικά μηνύματα της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον σύντροφό της

«Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας»

Must Read

Μετά από τέσσερις μέρες που ήταν άφαντη, παραδόθηκε η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο σύντροφό της σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Ο Απόστολος Λύτρας, τόνισε στους δημοσιογράφους πως το καυστικό υγρό δεν είχε καμία σχέση με βιτριόλι. Όπως ανέφερε ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης «η παράδοση είχε προγραμματιστεί. Χθες εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Εννοείται ότι είχαμε ενημερώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί».







Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση σοκάρουν, καθώς η 38χρονη έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό της, μετά τον χωρισμό τους. «Θα σε σκοτώσω ρε π….. να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή. Αλλά πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία. Αυτό να το ξέρεις! Μην ζεις με την ελπίδα ότι θα μου περάσει. Είσαι μόνο δικός μου. Είμαι άρρωστη μαζί σου», έγραφε σε μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με καυστικό υγρό: Όταν η 38χρονη παντρεύτηκε μέσα στις φυλακές με τον 36χρονο

«Γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα. Μου λείπεις», έγραφε σε άλλα, απειλώντας τον ευθέως ότι θα τον σκοτώσει.

«Όπως τους σχιζοφρενείς στα θρίλερ, όπως όταν κολλά κάποιος AIDS και τρελαίνεται και κολλά όσο πιο πολλούς μπορεί. Τέτοια ένστικτα μου βγάζεις, θα παίρνω ψυχές ασταμάτητα. Θα παίρνω όσο πιο πολλές μπορώ. Θα ματώνω προς τιμήν σου ό,τι αρσενικό με πλησιάσει. Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ. Να φαίνεστε από μακριά ότι υποφέρετε, ότι σαπίζετε ζωντανοί. Κάνε σχέση για να δούμε πόσο βαριά α…. έχεις. Κι ετοιμάσου για σκληρό ροκ τρία λεπτά μετά», στέλνοντάς του και φωτογραφίες με όπλα και κάποιες από αυτές απεικονίζεται ένα γυναικείο χέρι να ακουμπά τη σκανδάλη!




Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο

Λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης η 38χρονη πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα. Η 38χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το προσεχές Σάββατο.

Την 38χρονη, που συνόδευε ο δεύτερος δικηγόρος της Μάνος Δρακωνάκης, μετέβη νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας.

Εισήλθε μάλιστα από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων και η διαδικασία που ακολούθησε στο γραφείο της Ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Η 38χρονη εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ψύχραιμη και μπήκε στο γραφείο των δικαστικών αρχών με βήμα σταθερό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This