Και δεύτερη καταγγελία για τον κατά συρροή βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο

Το προφίλ του δράστη

Must Read

Δύο καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον βιαστή των Νοτίων Προαστίων, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στήνει καρτέρι στα θύματά του, τα βιάζει και μετά θέλει να ζήσει μαζί τους και το… ρομάντζο!

Το πρόσωπο του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου επιχειρούν να αποτυπώσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Ο άγνωστος άνδρας με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο, παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, με τις αρχές να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Μια 34χρονη γυναίκα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το περασμένο Σάββατο, έπεσε θύμα του εύσωμου άνδρα, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι και την βίασε σε πάρκο, κοντά στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Λίγες ώρες αργότερα, μια δεύτερη γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος της, σε κοντινή περιοχή. Μάλιστα η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς άνδρα με ίδια χαρακτηριστικά. Οι αρχές εξετάζουν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται και από πίσω κρύβεται το ίδιο άτομο.



«Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;». Αυτό φέρεται να είπε με θράσος, ο άγνωστος δράστης στο θύμα του, λίγη ώρα μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, ζητώντας μάλιστα ακόμα και… αριθμό τηλεφώνου. Έντρομη, η 34χρονη, απομακρύνθηκε από το σημείο και μια ημέρα μετά κάλεσε την Άμεση Δράση, εξιστορώντας τον εφιάλτη που έζησε. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί βρισκόταν και η άτυχη γυναίκα, η οποία περίμενε το λεωφορείο. Ο άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Η 34χρονη γύρισε στη στάση όμως, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ντράπηκε να ζητήσει βοήθεια, ενώ ξαφνικά είδε ξανά το δράστη να την προσεγγίζει και να της ανοίγει κουβέντα.

Το προφίλ του βιαστή

  • πρόκειται για έναν «εύσωμο άνδρα»
  • γύρω στο 1,65-1,70
  • με λευκή επιδερμίδα
  • περίπου 40 ετών
  • κοντοκουρεμένος με κάστανα μαλλιά
  • μιλούσε καλά ελληνικά
  • η ανάσα του μύριζε αλκοόλ


Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This