Κι άλλη γυναίκα στο… κόλπο με το καυστικό υγρό; Ο 36χρονος υποστηρίζει ότι στο ραντεβού με την 38χρονη θα ήταν και κάποια «Στεφανία»

Ομαδικό σεξ (;) το δέλεαρ για να πάει το θύμα στο δωμάτιο όπου συνέβη το κακό

Must Read

Όσο προχωρούν οι ημέρες στο φως έρχονται νέα ιδιαίτερα συναρπαστικά στοιχεία γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης μιας 38χρονης με καυστικό υγρό κατά του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της, η οποία και του προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, σήμερα ήταν η σειρά του Αλέξη Κούγια, εκ των δικηγόρων της οικογένειας του 36χρονου, να προβεί σε αποκαλύψεις, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση, καθώς «φωτογραφίζουν» ένα νέο πρόσωπο, το οποίο δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, με βάση τα λεγόμενα του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος, όπως ανέφερε, κατάφερε να δει για πρώτη φορά τον πελάτη του, μετά από άδεια των γιατρών, ο 36χρονος τού αποκάλυψε πως δελεάστηκε με… ομαδικό σεξ, για να πάει στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου τού έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Εκείνο, το οποίο πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ο κ. Κούγιας, είναι ότι πολλές ημέρες πριν υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε», λέει αρχικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Κατόπιν αναφέρεται σε κάποια «Στεφανία», η οποία όπως φαίνεται, θα αποτελέσει πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση. «Η δράστης αρχικά και εν συνεχεία μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα, όπως αποδεικνύεται από πάρα πολλές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο σήμερα επέδειξε στον κο Κούγια το θύμα, και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της 22.10.2022 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου (…), το οποίο είχαν ήδη κλείσει, για να δεχθεί να κάνει ομαδικό σεξ μαζί τους», αναφέρεται σχετικά.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, το θύμα πήγε στο ξενοδοχείο, αλλά εκεί, αντί για ομαδικό σεξ, τον περίμενε μόνο η 38χρονη. «Το θύμα, αφού έκανε ερωτική πράξη με τη δράστη, μετά από λίγο αποκοιμήθηκε. Την ώρα που κοιμόταν, η δράστις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του με το επικίνδυνο υγρό», αναφέρεται σχετικά.

Και ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει, σημειώνοντας τα εξής: «Μετά από αυτή την εξέλιξη, έλαβα εντολή από το θύμα να ζητήσω την ποινική δίωξη της γυναίκας με το μικρό όνομα Στεφανία, της οποίας το πραγματικό όνομα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα του αριθμού, με τον οποίο του τηλεφωνούσε και το οποίο θα κληθεί να αποκαλύψει η δράστις, και συγκεκριμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα».

Κατόπιν, τονίζει πως θα ζητήσει να κατασχεθούν το κινητό, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και οτιδήποτε άλλο είχε στην κατοχή της η 38χρονη, αλλά και να γίνει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων τόσο στο κινητό της, όσο και στο κινητό της «Στεφανίας», ενώ θα παραδώσουν στις αρχές και το κινητό του θύματος, ώστε να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται ο ίδιος. «Είμαστε βέβαιοι ότι η κα Ανακριτής θα ρωτήσει την κα κατηγορουμένη, αλλά και τη συνεργό της πού εκρύβετο η κα κατηγορουμένη επί τέσσερις ημέρες από την εγκληματική πράξη της, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχουν και άλλα πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να κατηγορηθούν είτε για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, είτε και για το αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος», καταλήγει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια.




Σε άσχημη κατάσταση ο 36χρονος

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, με τη Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, να δηλώνει πως «δυστυχώς, κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει μεγάλο έγκαυμα και στον τράχηλο».

Η ίδια σημειώνει πως με την επέμβαση που έκανε την Τρίτη, οι γιατροί είδαν την έκταση και το βάθος του χημικού εγκαύματος και θορυβήθηκαν. Ο 36χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε ένα πολύωρο χειρουργείο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν δεκάδες άλλα. Όσον αφορά στο αριστερό μάτι του, η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και απαιτείται χρόνος για να ληφθούν τα όποια συμπεράσματα. Η μόνιμη αναπηρία, πάντως, είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί.

Σημειώνεται πως η 38χρονη αναμένεται να κληθεί σε απολογία ενώπιον της ανακρίτριας μεθαύριο Σάββατο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This