Θρίλερ με ράσα – Οι συγγενείς του αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου βλέπουν δολοφονία

Must Read

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση θανάτου του αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Λεβογιάννη, που βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμά του, στην Κυψέλη, καθώς, αν και η ιατροδικαστή έκθεση δεν διαβλέπει εγκληματική ενέργεια, εντούτοις οι συγγενείς του κάνουν λόγο για δολοφονία!

Σύμφωνα με τον έμπειρο ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, η σορός του 63χρονου ιερωμένου δεν έφερε ίχνη πάλης, ενώ οι μώλωπες που εντοπίστηκαν στο σώμα του εκτιμάται ότι επήλθαν σε προγενέστερο χρόνο. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος οφείλεται στον απαγχονισμό από τη θηλιά που έφτιαξε με τη ζώνη του. Η ιατροδικαστική έκθεση θα παραδοθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που είχε αναλάβει την υπόθεση, καθώς υπήρξαν αρχικά υποψίες ότι μπορεί να κρύβεται εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο επίσης σοβαρό πίσω από τον θάνατο του αρχιμανδρίτη. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια του ιερέα επιμένει ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Ενας άγγελος ήταν ο αδερφός μου… Είχε χρεωθεί στις τράπεζες, ώστε να έχει λεφτά και να βοηθάει τους πιστούς και τα συσσίτιά τους…Τον σκότωσαν τον αδερφό μου, δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε. Από την πρώτη στιγμή ανησυχήσαμε κι εγώ και η μητέρα του, γιατί είχαμε συχνά τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Μας είχαν ζώσει τα φίδια. Παρακάλεσε η μητέρα μου τη γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι να πάει να τον βρει. Κι όταν άνοιξε η γυναίκα την πόρτα με το αντικλείδι, έπαθε σοκ» ανέφερε σε δηλώσεις του ο αδελφός του αρχιμανδρίτη.

Την πεποίθηση του ότι πρόκειται για δολοφονία που σκηνοθετήθηκε ως αυτοκτονία ενισχύουν κάποια στοιχεία στη σορό. Ενα από αυτά, ο τρόπος με τον οποίο ήταν δεμένη η ζώνη γύρω από τον λαιμό, αλλά και οι μώλωπες που προαναφέρθηκαν και ίχνη αίματος στο στόμα. Επίσης, κανένα άτομο από το περιβάλλον του 63χρονου ιερέα, που λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, στο Χαλάνδρι, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς δεν είπε πως είχε διακρίνει συμπεριφορά ανθρώπου που κάτι τον απασχολεί.

Βέβαια, παρά την ιατροδικαστική έκθεση, οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει ενδελεχώς το διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής και έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για να δουν αν επισκέφθηκε το διαμέρισμα κάποιο άτομο. Επίσης έρευνα γίνεται στο τηλέφωνο του αρχιμανδρίτη, ενώ εξετάζονται και κάποιες μαρτυρίες που κάνουν λόγο για ένα άτομο με κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο τον έπαιρνε κάποιες φόρες.
«Μου το σκοτώσανε; Τι κάνανε; Δεν ξέρω. Για να αυτοκτονήσει αυτό το παιδί αποκλείεται. Είχε τόση αδυναμία σε εμένα και στον αδελφό του, και σε όλο τον κόσμο…» ανάφερε συγκλονισμένη η μητέρα του.

Τελευταία φορά που τον είδαν οι δικοί του ήταν την περασμένη Κυριακή, οπότε επισκέφθηκε το πατρικό του στο Αργος. Σύμφωνα με την οικογένειά του, συμπεριφερόταν απόλυτα φυσιολογικά και μάλιστα σχεδίαζε να τους επισκεφτεί ξανά τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This