Θεσσαλονίκη: Αθώος ο 36χρονος που «έχτισε» γατάκι σε γυψοσανίδα το Μάιο του 2020

Το άτυχο γατάκι είχε μείνει για τέσσερις μέρες εγκλωβισμένο στην γυψοσανίδα!

Must Read

 

Τον δρόμο της ελευθερίας πήρε ο 36χρονος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος το Μάιο του 2020, κατά τη διάρκεια εργασιών στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο οποίο ήταν ιδιοκτήτης είχε «χτίσει» ένα γατάκι μέσα σε γυψοσανίδα!Ο άντρας, ο οποίος έκατσε στο εδώλιο για κακοποίηση και βασανισμό ζώου συντροφιάς, τελικά αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr,  στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι προέβη σε εργασίες στην πρόσοψη του καταστήματος, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν μέσα το ζώο. Πάντως, σύμφωνα με φιλοζωικές οργανώσεις το άτυχο γατάκι είχε ποτιστεί με πολυουρεθάνη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και είχε χτιστεί μέσα στην γυψοσανίδα. Μάλιστα, παρέμεινε εκεί τέσσερις μέρες και βγήκε μετά από επέμβαση της πυροσβεστικής η οποία είχε ειδοποιηθεί από τους κατοίκους που άκουσαν τις φωνές του ζώου.

Το γατάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ύστερα επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η άγρια κακοποίηση του ζώου η ζωή του 36χρονου άλλαξε δραματικά, καθώς, όπως είπε και ενώπιον του δικαστηρίου,  στοχοποιήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να κλείσει την επιχείρηση του και να καταστραφεί οικονομικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This