Σέρρες: Μυστήριο με θάνατο ηλικιωμένου ανδρόγυνου την ώρα που έκανε υδρομασάζ

Η τρίτη φορά που το συγκεκριμένο ζευγάρι έκανε ιαματική θεραπεία, έμελλε να είναι και η τελευταία τους...

Must Read

Νεκρούς μέσα σε υδρομασάζ εντόπισε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων υπάλληλος σε επιχείρηση στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα το απόγευμα, η υπάλληλος ανησύχησε όταν τούς αναζήτησε, αλλά δεν έλαβε κάποια απάντηση, με αποτέλεσμα, όταν πήγε να δει αν όλα ήταν καλά, να βρεθεί αντιμέτωπη με το αποκρουστικό αυτό θέαμα. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Αστυνομίας.

Επί τόπου βρέθηκε και ιατροδικαστής που διερευνά τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 65 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως, κατά πάσα πιθανότητα, το ανδρόγυνο πνίγηκε. Κι ενώ την υπόθεση εξακολουθεί να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης σημειώνει αυτή ήταν η τρίτη φορά που το συγκεκριμένο ζευγάρι έκανε ιαματική θεραπεία.

«Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας, να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη, καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρά και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια, όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα, αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν, τους εντόπισαν μαζί νεκρούς», ανέφερε ο κος Δομουχτσίδης, μιλώντας στο grtimes.gr.

Κατόπιν, σημείωσε ότι στο χώρο μετέβησαν κλιμάκια της αστυνομίας, που διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, τη στιγμή που το Ιαματικά Λουτρά είναι πλήρη και γεμάτα από κόσμο. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι, από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών, δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. «Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές», κατέληξε ο δήμαρχος Σιντικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This