Άγρια βία σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης: Συμμορία μαθητών που γνωρίζει πολεμικές τέχνες ξυλοκόπησε συμμαθητή τους!

Σπέρνουν τον τρόμο στο σχολείο εδώ και περίπου δύο χρόνια χωρίς να υπάρχει αντίδραση...

Must Read

Εντονότατο προβληματισμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η δράση μια «άγουρης» συμμορίας μαθητών που φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν από δύο μέρες, η συμμορία των νταήδων η οποία αποτελείται από 10 άτομα τσάκισε στο ξύλο και έστειλε ένα μαθητή στο νοσοκομείο!  Σύμφωνα με πληροφορίες,  η συμμορία απειλούσε τον συγκεκριμένο μαθητή με μηνύματα από την περασμένη εβδομάδα. Το παιδί μεταφέρθηκε από τους καθηγητές τους σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να του γίνουν ράμματα.

Το περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους γονείς  οι οποίοι πήγαν στην αστυνομία και τους κατήγγειλαν.

Όπως ανέφεραν, τα…καλόπαιδα που γνωρίζουν όλα πολεμικά τέχνες εδώ και περίπου δύο χρόνια έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των υπόλοιπων μαθητών τους οποίους απειλούν και χτυπούν, ενώ δεν διστάζουν να ασκήσουν λεκτική ακόμα και σωματική βία ακόμα και εναντίον των καθηγητών τους αλλά και του υπόλοιπου προσωπικού του σχολείου, όπως στην γυναίκα που έχει το κυλικείο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This