Καταγγελία-σοκ για το ΑΧΕΠΑ: Επαναχρησιμοποιούν υλικά μιας χρήσης στα χειρουργεία!

Να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία ζητάει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη

Must Read

Να διερευνηθεί άμεσα η σοκαριστική καταγγελία του σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ότι στα χειρουργεία επαναχρησιμοποιούνται υλικά μιας χρήση,  ζητάει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Όπως σχολιάζει σε ανάρτησή της η αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αν αληθεύουν τα όσα καταγγέλλονται, πρόκειται για εγκληματική πράξη σε βάρος των ασθενών.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Μέλη του σωματείου Εργαζομένων καταγγέλλουν τη διοίκηση του νοσοκομείου και της 4ης ΥΠΕ ότι εν γνώσει τους επαναχρησιμοποιούνται σε χειρουργεία υλικά μιας χρήσης! Αν ισχύει, μιλάμε για έγκλημα!

Την πολύ σοβαρή καταγγελία, που χρήζει άμεσης διερεύνησης και δικαστικής παρέμβασης, μεταφέρει το Σωματείο Εργαζομένων με έγγραφη ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο με ημερομηνία 2/11/2022 έγγραφο:

«Στο Σωματείο καταγγέλθηκε από μέλη πως γίνεται επαναστείρωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών χειρουργείου μιας χρήσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα παραπάνω γίνονταν εν γνώσει της διοίκησης του νοσοκομείου και της διοίκησης της 4ης ΥΠΕ και ως αποτέλεσμα των περικοπών στην υγεία με όλους τους κινδύνους που συνεπάγονται για τον ασθενή. Όλα αυτά μάλιστα σε ένα νοσοκομείο που προτίθεται να ξεκινήσει σύντομα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λειτουργία και απογευματινών χειρουργείων επί πληρωμή.

Πάλι σύμφωνα με την καταγγελία η πρόσφατη καθαίρεση της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας οφείλεται στην μη συμμόρφωσή της με το καταγγελλόμενο γεγονός.

Επειδή ως Σωματείο αγωνιζόμασταν και αγωνιζόμαστε για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας για όλους με σεβασμό στην ζωή και την ασφάλεια των ασθενών ομόφωνα καταγγέλλουμε τέτοιου είδους πρακτικές.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This