Μάνα βιαστή στο Παλαιό Φάληρο: «Ντρέπομαι για το γιο μου, δεν με νοιάζει, με καταστρέφει»

Must Read

Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο 45χρονος, που κατηγορείται για σεξουαλική βία και επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Παλαιό Φάληρο.

Απολογούμενος, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και ενώπιον των αστυνομικών. Αποδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τυχαία περιστατικά και πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Από τις Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των στοιχείων του για να διακριβωθεί αν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματά του. Ήδη στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται μία ακόμα καταγγελία από 55χρονη γυναίκα, η οποία τελεί υπό εξέταση.

Δείτε ακόμη: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ»

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μίλησε χθες ζωντανά η μητέρα του βιαστή, που άνοιξε το δρόμο για την σύλληψή του.

«Ήταν στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει», είπε η μητέρα του δράστη και συνέχισε φανερά αγανακτισμένη:

«Ντρέπομαι για το γιο μου. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας… Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος… Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει. Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά, μία κόρη 15 χρονών και έναν γιο 11, που έχει περισσότερο μυαλό από αυτόν…».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This