Σπαραγμός στην κηδεία του 17χρονου Φώτη – «Γύρνα πίσω παιδί μου» φώναζε καταρρακωμένη η μητέρα 

Είπαν το τελευταίο αντίο στον 17χρονο που δέχτηκε πυρά από τον 14χρονο αδερφό του στη Μάνδρα

Must Read

Σκηνές θρήνου και σπαραγμού επικράτησαν το πρωί της Δευτέρας στο στο Κοιμητήριο της Μάνδρας, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 17χρονου Φώτη, του παιδιού που έπεσε νεκρό όταν τον πυροβόλησε ο 14χρονος αδερφός του.

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον 17χρονο, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό με καραμπίνα από τον αδερφό του, ενώ βρισκόταν σε περιοχή κοντά στο σπίτι τους.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των αγοριών που φώναζε με δάκρυα στα μάτια πάνω από το φέρετρο του 17χρονου «Φώτη μου, πού πας… Γύρνα πίσω παιδί μου».

Είναι το δεύτερο παιδί που χάνει η πολυμελής οικογένεια, καθώς πριν από μερικά χρόνια, έχασε ένα αγγελούδι μόλις δύο ετών, σε φωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι στον 14χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή. «Πήγαμε να παίξουμε κυνήγι. Ο Φώτης (σ.σ. ο 17χρονος) πήγε να τρομάξει το γουρούνι κι όταν βγήκαμε μαζί, το όπλο πυροβόλησε μόνο του», είπε ο 14χρονος.

Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των άλλων 7 παιδιών, καθώς όπως έγινε γνωστό, μέσα σε έναν χρόνο υπήρξαν δύο ανώνυμες καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This