«Κάποιοι λένε ότι ο Μαρινάκης είναι δυσαρεστημένος για την εξέλιξη της υπόθεσης του Noor One»

Must Read

Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στη “Δίκη στο Open” για το θέμα των υποκλοπών, αλλά και του πολιτικού σεισμού που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Μαρινάκη και Βρέντζου μετά το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Για το τι έχει προκαλέσει την αντίδραση του Ολυμπιακού κατά της κυβέρνησης, είπε:

«Υπάρχει η πληροφορία ότι προκλήθηκε επειδή έχασε δουλειά εκατομμυρίων που έχει να κάνει με την αποκομιδή απορριμάτων στην Αττική. Επίσης έχασε και δικαστήριο με την Εφημερίδα των Συντακτών.  Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι και δυσαρεστημένος για την εξέλιξη της υπόθεσης του Noor one. Η δικαιοσύνη έχει το πρόβλημα για αυτή την υπόθεση, θα έπρεπε να αποφανθεί αν εμπλέκεται ή όχι, είναι όνειδος. Ή πρέπει να τον αποδεσμεύσει για την εμπορία ηρωινης και να αθωωθεί ή να πάει μέσα αν είναι ένοχος. Τον κρατάει σε ομηρία. Εμπλέκομαι στην υπόθεση αυτή θέλω να αποστασιοποιηθώ λίγο. Ο κ. Μαρινάκης συνηθίζει να τσακώνεται με όλο τον κόσμο

Για το ποδόσφαιρο:

«Η Καμόρα στο ποδόσφαιρο είναι οι δικοί τους άνθρωποι, των ομάδων.  Έχω έτοιμο παίκτη που συμμετέχει σε συμμορία στημένων αγώνων και επειδή δεν παίζει με δικούς του κωδικούς, μοιράζεται με άλλους τα στοιχήματα. Θα το αποκαλύψω τις επόμενες μέρες».

Για τις παρακολουθήσεις:

«Ο κ. Ανδρουλάκης υποψιάζεται γιατί τον παρακολουθούν. Όπως το υποψιάζομαι κι εγώ και λέω ας με ακούν μήπως και μάθουν τίποτα. Δε γίνεται να λέει ο Μητσοτάκης πως δεν γνώριζε. Είναι απαξιωτικό για τον εαυτό του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This