Μεσσήνη: Τη σκότωσε με βαριοπούλα στο κρεβάτι και μετά έκοψε τον λαιμό του

Μαρτυρικό τέλος για την 68χρονη στα χέρια του 81χρονου συζύγου της που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα παιδιά του ζευγαριού που εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στη Μεσσήνη, την ώρα που συγγενείς και γείτονες δεν μπορούν να καταλάβουν πώς συνέβη η τραγωδία. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το τέλος της 61χρονης γυναίκας ήταν μαρτυρικό, αφού ο 81χρονος την χτύπησε μέχρι θανάτου με μια βαριοπούλα, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι. Ο σύζυγός της της κατάφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, μέχρι που η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Στη συνέχεια, ο 81χρονος άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι και το έστρεψε στον εαυτό του, κόβοντας τον λαιμό του. 

Το ζευγάρι εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος ο γιος τους το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Μπούκας. Έντρομος ο γιος της οικογένειας ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και το σημείο αποκλείστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Επιτόπου κλήθηκε και ιατροδικαστής προκειμένου να ρίξει «φως» στις συνθήκες θανάτου του ζευγαριού. 

Συγκλονισμένοι οι γείτονες του ζευγαριού, μίλησαν στην εκπομπή Live News και ανέφεραν ότι τίποτα δεν προμήνυε αυτό το κακό, καθώς το ζευγάρι ήταν αγαπημένο. Μάλιστα, ο 81χρονος ήταν και ψάλτης στην εκκλησία: 

«Αυτό που έχει συμβεί είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει. Ο κυρ Γιώργης όπως τον φωνάζαμε και η κ. Άννα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Άνθρωπος που ήταν στην κοινωνία, στην εκκλησία, άνθρωπος πρόθυμος να βοηθήσει τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Έδινε και την ψυχή του. Πάντα με τον καλό λόγο για όλους. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μία χαρά φαινόταν ο άνθρωπο», κάτοικος της περιοχής στην εκπομπή.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο γιος του ζευγαριού είπε ότι οι γονείς του ήταν αγαπημένοι και δεν τσακώνονταν, ενώ ανέφερε ότι ο πατέρας του το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο δεύτερος γιος τους, όπως επίσης και άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This