Δεν συνελήφθη τελικά ο βιαστής ανηλίκων με το λευκό βαν που είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Τεράστιο μπέρδεμα με τους παιδεραστές στη Λαυρεωτική - Συνελήφθη 47χρονος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση του 16χρονου ανιψιού του

Must Read

Παρότι αρχικά ΕΡΤ και Star μετέδωσαν ότι βρίσκεται στα χέρια των Αρχών ο 46χρονος βιαστής ανηλίκων με το λευκό βαν, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, μετά από μόλις εξαετή φυλάκιση, παρότι είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται τελικά να ισχύει.

Αυτός που συνελήφθη στην περιοχή της Λαυρεωτικής, είναι ένας 47χρονος άνδρας, έπειτα από καταγγελία για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση του 16χρονου ανιψιού του.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και πριν από περίπου δύο μήνες, μετά από καταγγελίες της μητέρας ότι το παιδί δεχόταν απειλητικά μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και το εξανάγκαζε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες του. Ο 47χρονος φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος του εφήβου 4 φορές.

Πρόκειται για άλλη περίπτωση στην ίδια περιοχή και όχι για τον βιαστή με το λευκό βαν.

Η υπόθεση με το λευκό βαν

Ο 46χρονος που είχε βιάσει δύο ανήλικους, μια 14χρονη και έναν 15χρονο και είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν 13χρονο, μετά την αποφυλάκισή του κυκλοφορεί και εργάζεται στην περιοχή της Λαυρεωτικής και έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στους κατοίκους.

φωτογραφία: ΕΡΤ

 




Μάλιστα, κάτοικοι της Λαυρεωτικής τον τελευταίο μήνα πρόσεξαν ότι έχει αρχίσει και προσεγγίζει παιδιά και μάλιστα τους λέει πως θέλει να ντυθεί… Δρακουμέλ και εκείνα Στρουμφάκια.

Επίσης, υπήρξαν αναφορές πως ο βιαστής παιδιών βρισκόταν με τη μηχανή του έξω από μαγαζί που είχε πάρτι Γυμνάσιο της περιοχής.




Η εμμονή του στο σεξ και στα ερωτικά βοηθήματα

Ο κ.Δημήτρης, κάτοικος της Λαυρεωτικής, είχε μιλήσει το πρωί στο Mega για την αναστάτωση που επικρατεί και το πώς κατάλαβαν ποιος είναι ο βιαστής:

«Έχουμε σοκαριστεί, η κοινωνία είναι ανάστατη. Έτυχε να γνωρίσω αυτόν τον κύριο στο καφενείο και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και συχνές οι αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από τις συνηθισμένες ανδρικές κουβέντες. Αυτό μας ώθησε μαζί με τους άλλους που ήμασταν στην παρέα, να ερευνήσουμε το όνομά του στο διαδίκτυο. Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό. Ο άνθρωπος αυτός, αν μπορούμε να τον πούμε άνθρωπο, είναι ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 (πρωτόδικα) και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας, όπως μας είπε και ο ίδιος. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία και μας είπαν ότι έχουν το νου τους και ότι δεν  μπορούν να κάνουν κάτι …  Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας;».

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, ερωτώμενη για το πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να είναι έξω μετά από μόλις έξι χρόνια, απάντησε:

«Τα μαθηματικά σε αυτή την περίπτωση δεν βγαίνουν …  Να θυμίσουμε το νόμο Παρασκευόπουλου του 2015 που είχε ως στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών και μάλιστα χωρίς κανένα κριτήριο … Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο ως λόγο για την αποφυλάκισή του».

Ο βιαστής με το λευκό βαν

Το χρονικό

Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί το 2018 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα σε 25 χρόνια κάθειρξης (και χρηματικό ποινή 120.000 ευρώ), αλλά μετά από μόλις έξι χρόνια στη φυλακή, ήταν ελεύθερος!

Η διεστραμμένη δράση του είχε αποκαλυφθεί το 2015, όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό να βάζει στο βαν του ένα 13χρονο αγόρι που είχε παγιδέψει μέσω Facebook.

Αφότου συνελήφθη και δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, αποκαλύφθηκε ότι είχε βιάσει μια 14χρονη στο Περιστέρι και έναν 15χρονο στη Ναύπακτο και τα δύο παιδιά μέσα στο ίδιο βαν.

Στην προκλητική του απολογία, ο δράστης είχε υποστηρίξει ότι δεν βίασε τα παιδιά, αλλά έκαναν σεξ μαζί του με τη θέλησή τους!




*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This