Βόλος: Μετανιωμένοι ληστές επέστρεψαν χρήματα που άρπαξαν από ηλικιωμένο!

Must Read

Έντονη διάθεση μεταμέλειας έδειξαν δύο νεαροί Ρομά, 18 και 19 ετών αντίστοιχα οι οποίοι λήστεψαν 75χρονο στον Βόλο λέγοντας του την γνωστή ατάκα ότι δήθεν είναι τεχνικοί της ΔΕΗ. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο νεαροί δράστες χτύπησαν την πόρτα του ηλικιωμένου ο οποίος τους άνοιξε με προθυμία όταν άκουσε ότι είναι από τη ΔΕΗ. Στη συνέχεια,προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι τον κλείδωσαν στην κουζίνα του σπιτιού του και έψαξαν όλο το σπίτι προκειμένου να βρουν κάτι που θα τους ενδιαφέρει να αρπάξουν. Τελικά, έφυγαν αρπάζοντας 2.500 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την αστυνομία και οι δύο Ρομά συνελήφθησαν. Πάντως, τελικά,επέστρεψαν τα χρήματα που πήραν από τον ηλικιωμένο. 

Ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα, οι ληστές δεν αρνήθηκαν ότι κλείδωσαν τον 75χρονο στην κουζίνα του σπιτιού του, ωστόσο, είπαν ότι δεν άσκησαν βία και τον κλείδωσαν μόνο για λίγα λεπτά. Τελικά,αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την παραπομπή τους σε δίκη με την κατηγορία της ληστείας καθώς επέστρεψαν τα λεφτά και έδειξαν μετανιωμένοι για την πράξη τους. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This