Έτσι σώθηκε 13χρονος από τον παιδεραστή με το λευκό βαν

«Ήταν χειριστικός, προσπαθούσε να με πείσει να βγούμε σε ένα οικείο μέρος για εμένα»

Must Read

21 χρονών είναι σήμερα ο Σταύρος, που πριν οκτώ χρόνια παρά λίγο να πέσει θύμα των ανώμαλων ορέξεων του παιδεραστή με το λευκό βαν, μιας και ήταν μικρό παιδί και απονήρευτο.

Ο Σταύρος μίλησε στο Live News για την περιπέτειά του, αλλά και πώς την γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή: «Πήρα ένα αίτημα φιλίας από ένα τελείως κενό προφίλ το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα να του μιλάω. Πρόθεσή του ήταν να βγούμε για έναν καφέ, να τα πούμε… Ήταν χειριστικός, προσπαθούσε να με πείσει να βγούμε σε ένα οικείο μέρος για εμένα» περιέγραψε για τον τρόπο που τον προσέγγισε ο παιδεραστής.

Επικοινωνούσαν περίπου μία εβδομάδα μέχρι να ορίσουν την ακριβή ημέρα συνάντησης. Ευτυχώς ο πατέρας του τότε 13χρονου Σταύρου έμαθε τι συνέβαινε κατά λάθος. Και αυτό γιατί ο μικρός είχε αφήσει τον υπολογιστή του ανοιχτό. Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε, αμέσως ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Την Κυριακή που είχαμε κανονίσει, περίπου στις 12 με 1 το μεσημέρι, βρέθηκα στην πλατεία και βρέθηκε μπροστά μου το λευκό βαν… Μου έκανε νόημα και φώναξε το όνομά μου για να πλησιάσω. Εγώ άλλον άνθρωπο περίμενα, αλλά επειδή με φώναξε πλησίασα και εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι αστυνομικοί και έγινε η σύλληψη», περιέγραψε το πως γλίτωσε από τον παιδεραστή.

Ο 21χρονος Σταύρος θυμάται πως στο προφίλ του facebook o παιδεραστής είχε ψεύτικη φωτογραφία και συνέστησε μεγάλη προσοχή στα παιδιά με τα προφίλ των social media, ενώ τα προέτρεψε να συμβουλεύονται άτομα της οικογενείας τους με μεγαλύτερη εμπειρία.

«Το να “σφίξεις το λουρί” στο παιδί, θα το απωθήσει στο να σε εμπιστευτεί και σε συμβουλεύεται. Να υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ τους και όχι εξουσία του γονέα πάνω στο παιδί» κατέληξε ο 21χρονος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This