Σοκ στην Άρτα: Σκότωσε στο ξύλο τον αδερφό του!

Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού τους

Must Read

Συγκλονισμένη η Άρτα από το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 55χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ο 60χρονος αδερφός του!

Το έγκλημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα στην αυλή του σπιτιού των δυο αδερφών, μετά από καυγά που είχαν και ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, τα δυο αδέρφια που συγκατοικούσαν είχαν συχνούς καβγάδες και δυστυχώς έφτασαν μέχρι το έγκλημα. Ο 60χρονος άρχισε να χτυπά τον αδελφό του μέχρι που εκείνος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή.

Αμέσως μετά ο δράστης ενημέρωσε γείτονά τους για το έγκλημα και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές. Ο 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα στην αυλή του σπιτιού του, ο κατηγορούμενος κατάφερε χτυπήματα στον αδελφό του, με τον οποίο συνοικούσε, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This